Как се осъществява услугата?

  В случай, че нашето местоположение Ви е удобно може лично да оставите Вашето куче при нас. През деня то ще практикува описаното в началото на текста и в края на деня ще Ви чака с блажена умора. Ще бъде чист и готов за домашна дрямка.

 В случай, че нашето местоположение не Ви е удобно можете да се възползвате от нашите транспортни услуги. Така ние ще вземем кучето от Вашия адрес и съответно в края на деня ще ви го докараме обратно.

Забавачка

 Услугата „Забавачка за кучета“ е чудесна възможност Вашия домашен любимец да пребори скуката, да поиграе на воля със себеподобни приятелчета, да потича сред чистата природа, да елиминира някои наченки на деструктивно поведение и в същото време да се упражнява и да учи нови команди.

 Тази услуга е подходяща за всички стопани, които поради една или друга причина не могат да дадат на своите домашни любимци необходимото внимание и да осигурят така важните за тях пълноценни разходки. Също така „Забавачка за кучета“ е помощник и на собственици, които имат кучета бебоци, особено в периода, в който се учат да си вършат работата навън или пък на собственици, чиито млади и активни любимци са се насочили към унищожаване на домашното имущество.