НАШИЯТ ДОМ

      Една мисъл на Лев Толстой гласи, че „щастливият човек е щастлив в дома си“. Важи ли тя за домашните любимци? И да и не…Те наистина са най-щастливи в къщи, но не и когато са самички и им е скучно.

       Нашият дом е дом за Вашите любимци, място на което няма да са сами и няма да им е скучно със сигурност. Тук те ще играят, ще тичат, ще се учат, ще се социализират...и ще бъдат щастливи.

       Разполагаме с голяма къща на три нива, двор с площ 1400 кв.м., в които има терен за игри и тренировки и прохладна борова горичка. Намираме се в непосредствена близост до национален парк Витоша, даденост, от която с удоволствие се възползват кучовците, които са ни на гости. Екипът ни е съставен от хора, които обожават работата си и дават любов на всяка една животинка в къщата. Като споменахме кучовци…те се разхождат по 4 часа в планината, а през останалото време учат команди и играят. Когато блажената умора надделее те се оттеглят за почивка в собствените си стаи.

       Както разбирате не сме привърженици на клетките, а на свободата. Тя е важно условие за доброто социално поведение на едно куче. Така че тук трябва да отбележим, че приемаме само социализирани животни, които разбира се са ваксинирани и притежават паспорт.

       За котараците сме отделили две стаи, които са снабдени с всичко необходимо за една котка да се чувства добре, като приспособления за катерене, точене на нокти и много играчки.

       Работим и по направата на специално помещение за гризачи, въпреки че вече един Зайо Байо се чувства прекрасно при нас;))).