Не всички стопани знаят кой е правилният начин да подходим към подрастващото куче, за да го научим на дисциплина и команди. Отглеждането е различно, когато кучето разбира от Вас, какво искате то да направи. Може да останете изумени от многоборйните команди, които кучето може да научи. Нужни са правилен подход и много търпение. Ако изпитвате затруднения как точно да обучите кучето, нашият екип може да Ви помогне!

 Когато решаваме да си вземем малко куче или коте в къщи, трябва да сме наясно с грижите и времето, които то ще отнеме. Понякога е трудно да научиш някой, който не те разбира напълно, какво е правилно и какво не е. Някои породи кучете, както и котките са доста своенравни. Характера им не предразполага към подчинение. Задължително трябва да се заредите с много търпение и да знаете кой е правилният подход.

 

   Всеки стопанин среща различни трудности по време на отглеждането на своя домашен любимец. Как да го научи да ходи до тоалетна отвън, какво не трябва да пипа, да не яде предмети, които не са предназначени за игра. Това е при подрастване на кучето или котето. За съжаление доста от проблемите остават и при вече възрастните животни. Така и не съумяваме да им обясним, че чехлите не са за ядене или, че не е редно да бъдат агресивни към други животни или хора! Разходката може да бъде крайно неприятна за Вас и за кучето, ако постоянно се тегли и дърпа от нашийника. И куп други проблеми, с които всеки от нас може да се сблъска.

 

   Психолозите и дресьорите от "Моят Домашен Любимец" ни съдействат, и ще Ви научат на точните методи и техники, как да се справите с всеки проблем. Ще се запознаем с "непослушкото" и ще изучим държанието му.Всяко животно има различни причини да прави бели, да се държи агресивно или да не се подчинява.Нашите специалисти ще разберат въпросната причина и ще Ви посъветват как да се справите с нея, без да е неприятно нито за Вас нито за домашния Ви любимец. Доверете ни се и направете съжителството си с непослушкото приятно и спокойно!

Да научим командите

Да отстраним проблемните навици