Ние от Хъбба Хъбба предлагаме услугата „разхождане“ именно за да Ви отменим в този ангажимент и да направим Вашето куче  по-щастливо. Ще се съобразим  с индивидуалните му нужди и разбира се с Вашите изисквания и така кучето ще получи пълноценна и изпълнена с приятни емоции разходка, а Вие ще бъдете доволни и спокойни, че най-накрая сте намерили верен помощник в грижата за Вашия любимец.

Предлагаме няколко варианта за разходки… Може да се разходим около дома Ви, може да заведем кучето Ви в някой парк, в случай че нямате такъв наблизо, а можем дори и да Ви предложим няколко часова разходка на Витоша. Не се колебайте да се обадите и ще изберем най-добрата опция за Вашия любимец;)))

Разходки в София

     Време е за разходка… Представете си как казвате на Вашето куче „вълшебните думички“ за излизане навън или пък взимате повода от закачалката. Сещате ли се за всичките забавни движения, които прави Вашия любимец за да изрази радостта си от предстоящата разходка? Да, сещате се…и може би приятно се усмихвате при представата за тази картинка.

Разходката за едно домашно куче е неговия момент, тя е неговото лично време, тази част от деня, която то чака с най-голямо нетърпение.

За съжаление в днешното натоварено ежедневие, поради ред причини и обстоятелства не всеки стопанин има силите и времето да осигури дълга и пълноценна разходка на своя любимец… И така кучовците често остават без любимото си занимание и излизането им навън е само  да си свършат „работите“.