ХОТЕЛ

Хотел за домашни любимци…. Какъв е този хотел, какво е отношението на служителите към животните, ще ми извеждат ли кучето наистина или ще го мъчат затворено в клетка? Котката ми ще бъде стресирана, дали ще й обръщат внимание?

Тези и още много други въпроси минават през главата на всеки един собственик, който има нужда от тази услуга. Още повече са въпросите в главите на хора, които вече са се напатили от нехуманно отношение и са взели животните си стресирани от подобни места…

Желанието на нашия екип е да покаже, че всъщност хотела за домашни любимци може да бъде едно прекрасно изживяване, една чудесна ваканция, един уютен дом извън дома на Вашата обичана животинка.

За целта разполагаме с голяма къща на три нива, двор с площ 1400 кв.м., в които има терен за игри и тренировки и прохладна борова горичка. Намираме се в непосредствена близост до национален парк Витоша, даденост, от която с удоволствие се възползват кучовците, които са ни на гости. Екипът ни е съставен от хора, които обожават работата си и дават любов на всяка една животинка в къщата. Като споменахме кучовци…те се разхождат по 4 часа в планината, а през останалото време учат команди и играят. Когато блажената умора надделее те се оттеглят за почивка в собствените си стаи.

Както разбирате не сме привърженици на клетките, а на свободата. Тя е важно условие за доброто социално поведение на едно куче. Така че тук е момента да отбележим, че приемаме само социализирани животни, които разбира се са ваксинирани и притежават паспорт.

За котараците сме отделили две стаи, които са снабдени с всичко необходимо за една котка да се чувства добре, като приспособления за катерене, точене на нокти и много играчки.

Работим и по направата на специално помещение за гризачи, въпреки че вече един Зайо Байо се чувства прекрасно при нас;))).